Vinster hos Miljonlotteriet

Om turen är framme kan du vinna stort när du spelar hos Miljonlotteriet. Det finns en rad olika vinster hos dem. Med hjälp av jackpottandelar kan du dessutom vinna ännu större summor.

Det här kan du vinna på Miljonlotteriet

Vad och hur mycket du vinner på Miljonlotteriet beror till att börja med vilken lott du har valt att spela på. Femman-lotter ger dig vanligtvis lite mindre priser, Original-lotten kan resultera i högre vinster och med Resan-lotten kan du vinna en drömresa. Följande kategorier av vinster finns hos dem:

  • Vinster i vinshoppen (vinster mellan 40 och 5000 kronor)
  • Drömvinster i form av dyrare priser (vinster mellan 6000 och 5 miljoner kronor)
  • Kontantvinster

De två förstnämnda kategorierna gäller endast för Miljonlotteriet Original och Miljonlotteriet Resan. För övriga lotter och bingo gäller den tredje kategorin – kontantvinster.

Om du vinner mer än 500 000 kronor hos Miljonlotteriet får du upp till hälften i kontanter och resten av summan består av valfria vinster. Du kan ta hjälp av Drömcoacherna för att skräddarsy ditt vinstpaket.

Vinstshop och drömvinster

I vinstshoppen hos Miljonlotteriet kan du hitta ett brett utbud av produkter för olika smaker och prisklasser. Det kan röra sig om produkter till hemmet, elektronik, accessoarer och böcker med mera. Bland drömvinsterna hittar du dyrgripar som bilar, båtar eller resor.

Exempel på vinster

Hur går jag tillväga när jag har vunnit något?

Om du har köpt din lott i butik kan du registrera den på hemsidan. På ”Min sida” hos Miljonlotteriet kan du se om du har vunnit något och hur mycket. Där kan du klicka dig fram till vinstshoppen eller drömvinster för att beställa hem ett pris.

Så här gör du steg för steg när du ska beställa hem en vinst i vinstshoppen:

  • Klicka på ”Vinster” i menyraden
  • Välj en/ett vinstnivå/vinstvärde
  • Klicka på ”Välj denna vinst” när du har bestämt dig för en produkt
  • Klicka på ”Till kassan”
  • Se över och bekräfta din beställning

Om du vinner en högre vinst (från 10 000 kronor och uppåt) hos Miljonlotteriet ska du registrera och skicka din lott till dem. Därefter kontaktar de dig. Om du har vunnit på en digital lott är det bara att vänta på att bli kontaktad.

Exempel på storvinster hos Miljonlotteriet

Hos dem kan du vinna nya produkter till hemmet, accessoarer eller vad sägs om bilar, båtar och drömsemestrar? Det är svårt att vinna riktigt stort, men turen kan vara framme när som helst. Miljonlotteriet har många storvinster och de presenteras på Vinnarhistorier (http://vinnarhistorier.se). Nedan ges tre exempel på storvinster.

Doris vann 1 122 382 kronor på jackpott hos Miljonlotteriet. Tillsammans med sin man hade hon prenumererat på Miljonlotteriet i över 40 år och det blev lönsamt i längden.

Göran vann svindlande 3 miljoner kronor på Miljonlotteriet en vanlig januarikväll. Sportbil och en solsemester var två av vinsterna som han valde.

Tips! Om du tycker om spänningen och vill vinna kan du med fördel starta en prenumeration hos Miljonlotteriet. Det innebär att du får hem din/dina lotter en gång i månaden. Du väljer om du vill få dem till brevlådan eller e-posten.

Så här fungerar jackpottar

När du spelar på lotter hos Miljonlotteriet har du chansen att vinna jackpotten. Det gäller för prenumerationslotterna och du deltar automatiskt i jackpottdragningnär du prenumererar på lotter hos Miljonlotteriet.

Jackpotdragning

Jackpottandelarna är olika stora beroende på vilken lott du prenumererar på. Du kan se detta på ”Min sida”. Jackpotten hos Miljonlotteriet dras fyra gånger per år och du kontaktas om du vinner den.

Det finns olika kategorier av vinster på Miljonlotteriet. Det finns en vinstshop med många produkter, mer värdefulla drömvinster samt kontantvinster.
En drömvinst är en mer värdefull vinst som du kan välja mellan om du har vunnit minst 10 000 kronor på Miljonlotteriet.
Du kan se dem på ”Vinster” på Miljonlotteriet. Fliken finns i menyn och där kan du ta del av de produkterna som du kan välja mellan.
Det beror på hur många lotter som deltar i dragningen hos Miljonlotteriet. Ju fler lotter, desto högre jackpott. Aktuellt belopp kan du se på hemsidan.

Senaste

24
jan
Alexander Isaksson
19
jan
Alexander Isaksson
13
jan
Alexander Isaksson
5
jan
Alexander Isaksson
31
dec
Alexander Isaksson
20
dec
Alexander Isaksson
17
dec
Alexander Isaksson
14
dec
Alexander Isaksson
7
dec
Alexander Isaksson
20
nov
Alexander Isaksson
11
nov
Alexander Isaksson
4
nov
Alexander Isaksson

Alexander Isaksson

Betygsätt

7 Röster