Storvinsten går till att renovera Mustangen

Willy Eriksson är en pensionerad kranförare från Alvesta, som lyckades skrapa fram en storvinst som ska bland annat ska gå till att renovera Willys Mustang V8. Willy fick besöka TV 4:as Nyhetsmorgon i början av december med anledning att han skrapade fram tre tv-apparater på en av de två trisslotter han hade växlat in från en gammal lott. Nu kan barn och barnbarnen se fram emot några extra fina julklappar från tomten detta år, sa Willy.

Gamla bilar ett stort intresse

Willys vinst blev på 100 000 kronor och några av dessa pengar kommer gå till hans ögonsten, sin Mustang V8, eftersom Willy har ett stort intresse för gamla bilar. Egentligen drömmer han om att köpa sig sin drömbil en Shelby Mustang, men pengarna räckte inte till en sådan bil. Nu blir det till att renovera den gamla Mustangen istället och om det blir några pengar över få det gå till julklappar till nära och kära.

Triss ett vanligt sätt att vinna pengar

Att kamma hem stora som små vinter på trisslotter är en vanlig företeelse i Sverige, då skraplotten är den vanligaste och populäraste i Sverige. Just på trisslotter kan du skrapa fram, om du har turen på din sida, mellan 30 000 kronor och upp till 100 000 kronor direkt när du skrapar. Skulle du lyckas få tre tv-apparater på lotten får du åka till Nyhetsmorgon på TV 4 och skrapa fram riktigt stora vinster, upp till 5 miljoner kronor.

Många svenskars dröm

Många svenskar drömmer om att vinna mycket pengar, för att sedan leva ekonomiskt oberoende resten av sina liv. Samtidigt som de vill uppfylla sina drömmar, så som Willy nu kan göra till en viss mån. För att vinna måste du spela på något typ av spel, så som lotter, tippa eller betta, bara för att nämna några exempel. Sedan gäller det givetvis ha en massa tur då allt hänger på om du har Fru Fortuna på din sida eller inte.

Alexander Isaksson

Betygsätt

Röster