Online bingo hos Miljonlotteriet

Många väljer att köpa och skrapa lotter hos Miljonlotteriet, men du kan även spela bingo där. Att spela bingo är nästan lika enkelt som att skrapa lotter och spänningen är minst lika stor.

Miljonlotteriet erbjuder fem olika bingospel. Givetvis kan du också variera mellan spelen för att inte bli trött på något av dem. Häng med i vår guide av Miljonlotteriets bingospel och hur de fungerar.

Bingokampanjer

Skapa konto för att spela

Det första du måste göra om du vill spela bingo hos Miljonlotteriet är att registrera ett konto. Det är gratis, enkelt och går snabbt. Följ dessa steg:

 • 1Klicka på ”Skapa konto” högst upp på hemsidan
 • 2Ange personnummer och e-postadress
 • 3Välj ett inloggningssätt (lösenord eller BankID)
 • 4Godkänn villkor och bestäm om du vill få deras nyhetsbrev till din e-post

När är du klar och har alltså skapat ett konto hos Miljonlotteriet. Ett tips är att direkt spana in ”Mina sidor” och klicka dig runt lite på hemsidan för att få en känsla av den. Du kan när som helst välja att spärra kontot om du av någon anledning skulle vilja göra det.

Så här kommer du igång med ett bingospel

När du har skapat ett konto är det dags att börja spela bingo hos Miljonlotteriet. Du måste givetvis vara inloggad på kontot för att spela. Följ därefter dessa steg:

 • 1Klicka dig in på bingosidan och välj ett bingorum
 • 2Klicka på ”Köp bricka till nästa spel”
 • 3Välj hur många brickor du vill köpa och slutför sedan köpet

Nu har du köpt din bricka och får vänta tills pågående spel är avslutat. Du kan spela bingo hos Miljonlotteriet när som helst under dygnet, men det krävs att minst fyra personer köper brickor för att spelet ska sätta igång.

Det finns två olika bingorum att välja mellan hos Miljonlotteriet. I bingorum 1 omges du av andra spelare, träffar chattvärdar och det är ofta liv och rörelse där. I bingorum 2 är det lugnare och sällan chattvärdar på plats. Det är bra om du vill ha en stund för dig själv.

Miljonlotteriets bingospel

Det finns olika, närmare bestämt fem olika bingospel att välja mellan hos Miljonlotteriet. Dessa är följande:

 • Zoobaloo bingo
 • Tornadobingo
 • Stjärnskottet
 • Stjärnjacken
 • Femkronan

Zoobaloo är en klassisk bingo, Tornadobingo är en mönsterbingo och de resterande är variantbingo. Brickorna kostar olika mycket beroende på vilket bingo du väljer att spela hos Miljonlotteriet. Samtliga varianter har jackpottar och hur stor den aktuella jackpotten är ser du inne på startsidan för bingospel.

Registrera dig med e-postadress och lösenord eller BankID. Klicka dig sedan fram till bingosidan, välja ett bingorum och köpa en eller flera bingobrickor. Spelet börjar när nuvarande spel är avslutade och om minst fyra personer har köpt bingobrickor. De erbjuder fem bingovarianter vid namn Zoobaloo, Tornadobingo, Stjärnskottet, Stjärnjacken samt Femkronan.

Ny inom bingo? Så här spelar du

Målet med bingo är att få en hel rad (vågrät, lodrät eller diagonal) fylld med markerade nummer. När det sker har du ”fått bingo”. Det kan också hända att du får en hel bricka fylld. Hos Miljonlotteriet sker en automatisk markering av bingobrickorna online, vilket innebär att du kan luta dig tillbaka och ta del av spänningen utan att göra något.

Bingobricka

Tre olika bricktyper

Som tidigare nämnts finns det fem olika bingosorter hos Miljonlotteriet. Dessa består av tre olika bricktyper, nämligen följande:

 • Klassisk bingo (Zoobaloo)
 • Mönsterbingo (Tornadobingo)
 • Variantbingo (Stjärnskottet, Stjärnjacken och Femkronan)

Dessa brickor spelas på lite olika sätt hos Miljonlotteriet. De klassiska brickorna går snabbt att spela och är så kallade original, i mönsterbingo ska du dutta i ett mönster för att vinna och i variantbingo sker fem deldragningar, vilket ökar chanserna till vinst.

Det finns fem bingovarianter hos Miljonlotteriet. Dessa är Zoobaloo, Tornadobingo, Stjärnskottet, Stjärnjacken samt Femkronan.
Brickorna hos Miljonlotteriet kostar olika mycket beroende på vilket av spelen du väljer. De kostar mellan 3 och 15 kronor per bricka.
Ja, du kan spela när som helst på dygnet hos Miljonlotteriet. Det enda som krävs är att minst fyra personer spelar, annars kommer inte spelet igång.
Du måste skapa ett konto hos Miljonlotteriet och vara inloggad för att spela. Mer än så krävs inte för att komma igång.
Om du vinner hos Miljonlotteriet kommer du att se din vinst på din vinstsida på hemsidan. Där står också hur du gör efter det.
Hos Miljonlotteriet finns det tre olika bricktyper. Dessa är klassiskt bingo (en styck), variantbingo (tre stycken) och mönsterbingo (en styck).

Senaste

24
jan
Alexander Isaksson
19
jan
Alexander Isaksson
13
jan
Alexander Isaksson
5
jan
Alexander Isaksson
31
dec
Alexander Isaksson
20
dec
Alexander Isaksson
17
dec
Alexander Isaksson
14
dec
Alexander Isaksson
7
dec
Alexander Isaksson
20
nov
Alexander Isaksson
11
nov
Alexander Isaksson
4
nov
Alexander Isaksson

Alexander Isaksson

Betygsätt

11 Röster