Rätta lott hos Miljonlotteriet

När du har spelat på lotteri hos Miljonlotteriet behöver lotten rättas. Du kanske minns när man köpte lott i butik och själv rättade efter att ha skrapat den? Så behöver du inte längre göra, då de kan rättas automatiskt på Miljonlotteriets hemsida. Nedan får du information om hur det funkar.

Registrera lotten för automatisk rättning

Oavsett om du har köpt en lott i butik eller digitalt via hemsidan hos Miljonlotteriet kan du registrera lotten på hemsidan. Det innebär att den rättas automatiskt, så du själv inte behöver göra något mer.

Om du köper lotten digitalt registreras den i samband med att du utför köpet, men om du har köpt lotten från Miljonlotteriet i butik behöver du själv registrera lotten på hemsidan för att den ska rättas automatiskt. Så här går du tillväga:

  • 1Registrera/logga in på Miljonlotteriets hemsida
  • 2Klicka på ”Registrera lott” längst ner till vänster
  • 3Fyll i den tolvsiffriga koden som finns på lotten
  • 4Klicka på ”REGISTRERA”

Nu är det klart och du behöver inte göra något mer.

Skicka in lotten till Miljonlotteriet

Om du inte kan/vill registrera ett konto på hemsidan hos Miljonlotteriet och därmed inte kan registrera lotten där får du istället rätta den själv. Om du har vunnit kan du skicka in lotten via brev till Miljonlotteriet.

Skicka lotten till följande adress:

Miljonlotteriet
435 87 Mölnlycke

När lotten är rättad

Om du har valt att skicka in din rättade lott till Miljonlotteriet per post kontaktas du av dem. Se därför till att skriva med dina kontaktuppgifter på lotten.

Om du har valt att registrera din lott på hemsidan hos Miljonlotteriet kan du se om du har vunnit eller inte på din vinstsida när du är inloggad. Där hittar du också nitlottsgradningen och högvinstdragningen samt datum och tider för dessa.

Kort om att rätta lotter

  • 1Du kan rätta lotten genom att registrera den på hemsidan eller skicka in den per post till Miljonlotteriet
  • 2Om du skickar den per post kontaktas du av Miljonlotteriet om du har vunnit
  • 3Om du registrerar lotten på hemsidan hos Miljonlotteriet ser du eventuella vinster och nitlottsdragningar på vinstsidan

Tips! För smidig rättning av din lott skapa ett konto hos Miljonlotteriet och välj automatisk rättning.

Om du vill att lotten från Miljonlotteriet ska rättas digitalt och automatiskt behöver du bara registrera den på hemsidan. Om du har köpt den digitalt är den automatiskt registrerad.
Nej, du behöver inte registrera lotten hos Miljonlotteriet. Då får du istället rätta den själv och skicka in den till dem om du har vunnit.
Om du vill skicka in din lott per post istället för att registrera den använder du dig av följande adress: Miljonlotteriet, 435 87 Mölnlycke.
Om du skickade in lotten per post för rättning kontaktas du av Miljonlotteriet. Om du registrerade lotten på hemsidan kan du följa processen på sin vinstsida.

Senaste

24
jan
Alexander Isaksson
19
jan
Alexander Isaksson
13
jan
Alexander Isaksson
5
jan
Alexander Isaksson
31
dec
Alexander Isaksson
20
dec
Alexander Isaksson
17
dec
Alexander Isaksson
14
dec
Alexander Isaksson
7
dec
Alexander Isaksson
20
nov
Alexander Isaksson
11
nov
Alexander Isaksson
4
nov
Alexander Isaksson

Alexander Isaksson

Betygsätt

10 Röster