Miljonvinst till Bromma

Lotto är en av de spelformer som genom åren gett flest miljonvinster till spelare runt om i landet. Nu, den sjunde december 2019 var det dags igen när tre personer, bland dem en man i Bromma, fick dela på en bit över tre miljoner kronor. Den vinstsumma som vardera av dessa tre fick uppgick till 1 063 244, en duglig slant alltså.

Glad vinnare

Den man i Bromma som vann denna vinst var givetvis överlycklig över detta. Det är inget man räknar med utan det kom som en glad bonus. Förståeligt nog vill han vara anonym och inte skylta med sina pengar, men det vi vet är att han är 35 år gammal och verkstadsarbetare vilket gör det extra kul att just han fick den vinsten.

Mannen säger själv att han ska spara pengarna för att kunna uppfylla sin dröm om att någon gång i framtiden skaffa ett hus. En miljon blir definitivt en bra grundplåt till ett sådant. Vi räknar också med att han kommer rama in sin vinnande lottorad 3 – 11 – 17 – 20 – 25 – 33 – 35 och hänga den på hedersplats i det nya huset.

Vad skulle du göra med en miljon

Lotto är ett typiskt turspel där du gissar på vilka siffror som ska slumpas fram i dragningen. Det är också ett av de mest populära spelen i Sverige så potterna brukar ofta vara väldigt höga, vilket märktes i detta fall. Att det är helt slumpbaserat gör också att vem som helst kan vinna och inte som i andra spel där du behöver ha stora kunskaper.

En lottovinst på en miljon räcker till att förverkliga flera drömresor för en familj. Eller till att renovera om du till skillnad från den 35-åriga Brommamannen redan har ett hus. Det är också en bra grundplåt att investera i aktier eller liknande inför framtiden. Samtidigt är det inte så pass mycket att du behöver skämmas om du helt enkelt gör av med allt på en gång.

Alexander Isaksson

Betygsätt

Röster