Skrapa skraplotter hos Miljonlotteriet

Skraplotter är ett enkelt och spännande spel där du kan vinna stora priser och kontantvinster. Hos Miljonlotteriet kan du antingen köpa lotterna i butik eller direkt på hemsidan. Det finns ett par lotter som du alltid kan spela, medan några andra är säsongsbundna.

Skapa konto för att spela

Om du är sugen på att köpa skraplotter online hos Miljonlotteriet måste du först och främst registrera ett konto och logga in på det. Du kan köpa lotter i butik utan att vara registrerad, men då kan du inte heller registrera lotterna och se/beställa eventuella vinster via hemsidan.

Så här gör du för att registrera dig på Miljonlotteriet:

 • 1Välj ”Skapa konto” högst upp till höger på sajten
 • 2Ange personnummer och e-postadress
 • 3Välj om du vill logga in med lösenord eller BankID
 • 4Godkänn villkoren för Miljonlotteriet

Efter det kan du logga in på ditt spelkonto på Miljonlotteriet. Där hittar du information, guider, en personlig sida och en vinstsida med mera. Du kan gärna klicka runt lite innan du köper en lott för att på det sättet få en känsla av hemsidan.

Så här kommer du igång med skraplotter

Du kan välja mellan att köpa din lott i butik eller direkt på hemsidan hos Miljonlotteriet. Om du köper en lott i butik kan du registrera den på hemsidan med den tolvsiffriga koden. Om du däremot köper en lott digital registreras den automatiskt.

Så här gör du för att köpa lotter hos Miljonlotteriet via hemsidan:

 • 1Klicka på ”Spela” i menyn
 • 2Välj ”Lotter” samt den underkategori du vill titta på
 • 3Välj en av lotterna och klicka på ”Köp”
 • 4Sätt in pengar på ditt spelkonto (om du inte redan har pengar där) och bekräfta köpet

Nu har du köpt en lott hos Miljonlotteriet och kan skrapa den. Du kan göra det ”för hand” eller låta datorn skrapa lotten automatiskt. Klicka sedan på ”Vinstkontroll”. Om du har vunnit kan du se det på din vinstsida.

Vinstkontroll av skraplott

Miljonlotteriets skraplotter

Det finns ett antal olika lotter att välja mellan hos Miljonlotteriet. Dessa är följande:

 • 1Original
 • 2Resan
 • 3Flotten
 • 4Femkronan
 • 5Tiokronan
 • 6Tjugan
 • 7Jontelotten (i butik)
 • 8Sommarläger (säsongsbaserad)

Lotterna hos Miljonlotteriet fungerar på ungefär samma sätt, men skiljer sig vad gäller pris, vinster och vad/hur många fält som ska skrapas. För varje lott du prenumererar på får du dessutom ett antal jackpottandelar, vilket ger dig ännu större vinstchanser.

För att komma igång med skraplotter hos Miljonlotteriet behöver du köpa en lott i butik eller registrera dig på hemsidan och köpa en lott online. Miljonlotteriet har sex lotter, en lott som du endast hittar i butik samt i skrivande stund en säsongsbaserad lott. Genom att klicka dig in på fliken ”Spela” och ”Lotter” kan du läsa mer om dem.

Ny inom skraplotter? Så här spelar du

Att spela på lotter är hur enkelt som helst. Du köper bara en lott hos Miljonlotteriet och skrapar den. Lotten består av ett antal fält där det står en summa (eller liknande). Om du skrapar fram ett antal likadana summor vinner du så mycket.

Tiokronan skraplott

Vissa lotter har extravinster i form av högvinstdragningar och i samtliga lotter får du ett par jackpottandelar som gör att du kan vinna ännu mer. Dessutom har Miljonlotteriet en nitlottsdragning en gång per månad, där en nitlott kan bli en vinstlott.

Prenumerera på lotter

Om du tycker om att spela på lotter kan du välja att prenumerera på dem på regelbunden basis. Det är enkelt och du kan göra det direkt från hemsidan. Följande lotter kan du prenumerera på hos Miljonlotteriet:

 • Original-lotten
 • Resan-lotten
 • Tjugan-lotten

Du får hem lotterna till din brevlåda eller e-post en gång i månaden. Prenumerationen hos Miljonlotteriet pågår löpande, men du kan när som helst avsluta den på hemsidan.

Om du tycker om spänningen med skraplotter kan du välja att prenumerera på lotter hos Miljonlotteriet. Det finns tre olika varianter att välja mellan och du får då hem dem en gång i månaden.

Nej, du kan köpa vissa lotter från Miljonlotteriet i butik. Andra finns dock bara online och du får en bra överblick genom att registrera dig.
Följande lotter finns hos Miljonlotteriet: Original, Resan, Flotten, Femkronan, Tiokronan, Tjugan och Jontelotten (i butik). Ibland finns det även säsongsbaserade lotter.
Hur mycket lotterna kostar beror på vilken du väljer att köpa hos Miljonlotteriet. De kostar mellan 5 och 50 kronor per lott.
Om du väljer att prenumerera på lotter hos Miljonlotteriet får du hem dem per post eller e-post en gång i månaden. Det finns tre varianter att prenumerera på.
Ja, du kan spela på flera lotter samtidigt hos Miljonlotteriet. Om du köper och/eller registrerar dem på hemsidan hittar du dem under ”Mina sidor”.
Det beror på vilken lott du väljer att spela på. Du kan vinna kontanter, vinster i vinstshoppen eller drömvinster i form av resor och bilar med mera.

Senaste

24
jan
Alexander Isaksson
19
jan
Alexander Isaksson
13
jan
Alexander Isaksson
5
jan
Alexander Isaksson
31
dec
Alexander Isaksson
20
dec
Alexander Isaksson
17
dec
Alexander Isaksson
14
dec
Alexander Isaksson
7
dec
Alexander Isaksson
20
nov
Alexander Isaksson
11
nov
Alexander Isaksson
4
nov
Alexander Isaksson

Alexander Isaksson

Betygsätt

16 Röster