Registrera din lott

På Miljonlotteriet kan du spela på bingo och lotter. När du ska spela på lotter online behöver du först registrera dem, och det gör du enklast med denna guide.

Skapa konto och logga in

Oavsett vilken lott du vill registrera hos Miljonlotteriet behöver du skapa ett konto och logga in för att göra det. Det är gratis att skapa konto och därefter får du tillgång till en personlig sida och en vinstsida.

Du kan antingen välja att logga in med BankID eller med personnummer/kundnummer/e-postadress och ett lösenord som du själv har valt vid registreringen. Därefter kan du registrera din lott direkt på hemsidan med hjälp av en kod som står skriven på lotten.

Hur du går tillväga

Så här går du tillväga om du vill registrera lotten:

  • 1Klicka på ”Registrera lott” som finns nere till vänster när du har loggat in på Miljonlotteriet
  • 2På lottens framsida finns det en internetkod. Den skriver du in i de tre fälten
  • 3Klicka på ”Registrera”

Om det handlar om en digital lott registreras den automatiskt hos Miljonlotteriet.

Vad händer när jag har registrerat lotten?

När du har klickat på ”Registrera” är din lott registrerad och finns att se på ”Min sida” när du är inloggad på Miljonlotteriet. Om du vinner hamnar vinsterna på ditt vinstkonto och i samband med registreringen deltar du även i nitlottsdragningen om du inte har vunnit något. Nitlottsdragningen sker nio gånger under 2019.

Vinstlotter över 5 000 kronor skickas i ett brev till Miljonlotteriet, 435 87 Mölnlycke. Efter det kontaktar de dig, så glöm inte att skriva dina kontaktuppgifter.

Tips! Hos Miljonlotteriet finns det många spännande lotter att registrera online. Original, Resan, Tjugan, Femman och Tian är bara några exempel. Du behöver bara bli medlem och logga in för att göra det. Därefter klickar du in den tolvsiffriga koden på lotten.

Det enda du behöver göra är att registrera dig, logga in och använda dig av den tolvsiffriga koden på lotten för att registrera den hos Miljonlotteriet.
Du måste inte registrera din lott på hemsidan, men om du gör det kan du hitta den och se eventuella vinster hos Miljonlotteriet direkt på hemsidan.
En digital lott är en lott som du har köpt direkt på Miljonlotteriets hemsida, och som du alltså inte har i fysisk form.
Om du har registrerat din lott på Miljonlotteriet ser du vinsterna på ditt vinstkonto. Där står det mer om hur du gör efter det.

Senaste

24
jan
Alexander Isaksson
19
jan
Alexander Isaksson
13
jan
Alexander Isaksson
5
jan
Alexander Isaksson
31
dec
Alexander Isaksson
20
dec
Alexander Isaksson
17
dec
Alexander Isaksson
14
dec
Alexander Isaksson
7
dec
Alexander Isaksson
20
nov
Alexander Isaksson
11
nov
Alexander Isaksson
4
nov
Alexander Isaksson

Alexander Isaksson

Betygsätt

8 Röster