Mångårig Kenospelare förvånad över storvinsten

Du har hört det förut – plötsligt händer det. En som borde vara övertygad om den lyckliga slumpens utfall är en Morabo som blev vinnare av 1 miljon på Keno. Den 50-åriga kvinnan blev positivt överraskad när hon loggade in på sitt bankkonto och såg det höga saldot. Svenska spel hade sedan tidigare försökt kontakta kvinnan och berätta de roliga nyheterna, men utan framgång. Till slut fick de tag på henne och kan därför dela med sig av en riktig lyckträff.

15 år med samma lottorad gav utdelning

Det var sent en söndagskväll som vinnaren loggade in på banken för att se om hon hade pengar på kontot till en räkning. Kvinnan blev så chockad över beloppet att hon var tvungen att be sin sambo ta en extra titt på saldot. Kvinnan brukade lägga femveckorsspel på Keno och förstod efter ett tag vad det handlade om. I 15 års tid hade hon spelat på samma rad vilket slutligen gav 10 rätt och den stora vinsten på 1 miljon. Så häftigt!

Svårt att smälta storvinsten

Det kan vara svårt att ta in att man är en nybliven miljonär. Kvinnan är fortfarande i chock efter vinsten och har bara berättat om de glada nyheterna för den närmsta familjen. Hon har också bett om att få vara anonym. Kombinationen av nummer som gav henne vinsten innehöll lustigt nog släktingarnas födelsedatum, något som gav tur. 50-åringen smälter nu vad som skett och funderar på vad hon ska göra med pengarna. Inte helt lätt när man har alla rätt, alltså!

Två lyckliga vinnare besökte spelbutiken Rätta Raden

Strax efter vinsten ringde kvinnan till spelbutiken Rätta Raden i Mora som förmedlat det vinnande Kenospelet. Hon frågade om hon fick lov att behålla vinstogrammet senare som ett kärt minne att se tillbaka på. Butiken blev glada över beskedet och konstaterade att det är andra gången de har en kund som vinner efter att ha besökt deras butik. Förra gången var i augusti månad. Kunderna har tur i Mora, konstaterar Martin Ridderstolpe, Vinnarkommunikatör på Svenska Spel.

Alexander Isaksson

Betygsätt

Röster