Skapa konto på Miljonlotteriet (Logga in)

Att spela på Miljonlotteriet ska vara enkelt och roligt. Därför har de valt att inte göra det krångligt när du vill registrera dig eller logga in hos dem. Du kan välja mellan två olika metoder och processen går snabbt.

Så här skapar du ett konto hos Miljonlotteriet

Du skapar ett konto hos Miljonlotteriet genom att klicka på fliken ”Skapa konto och börja spela” högst upp i det högra hörnet på hemsidan. Därefter får du fylla i några uppgifter.

Här beskrivs steg för steg hur du går tillväga:

  • 1Ange personnummer och e-postadress
  • 2Välj inloggningssätt. Du kan välja mellan att logga in med lösenord eller med BankID. Om du väljer lösenord får du välja ett och fylla i det i fältet
  • 3Kryssa i rutan om att du godkänner Miljonlotteriets villkor
  • 4Välj om du vill ha Miljonlotteriets nyhetsbrev eller inte

Nu är du klar. För det mesta tar det bara cirka en minut att registrera sig hos Miljonlotteriet.

Så här loggar du in hos Miljonlotteriet

När du har registrerat dig som medlem på Miljonlotteriet behöver du bara logga in för att ta del av våra spel. Det är ännu enklare än att registrera sig, men nedan visar vi ändå hur du gör:

  • 1Klicka på fliken ”Logga in” som du hittar bredvid registreringsfliken högst upp på hemsidan
  • 2Fyll i kundnummer/e-post/personnummer och lösenord om du använder dig av den metoden eller välj ”Logga in med BankID” om du hellre gör det
  • 3Om du väljer BankID behöver du ha tillgång till enheten där ditt BankID är registrerat, så du kan skriva in din kod för att verifiera dig där

Efter det är processen klar och du har åtkomst till ditt spelkonto på Miljonlotteriet.

Mina sidor

Välja lösenord eller BankID?

Du väljer själv om du vill logga in på Miljonlotteriet med hjälp av e-postadress och lösenord eller med ditt BankID. Båda metoderna är säkra att använda sig av.

Fördelen med att välja BankID vid inloggning hos Miljonlotteriet är att du slipper komma ihåg inloggningsuppgifter. Dessutom upplever många att det både är enklare och går snabbare. Om du däremot inte har BankID och inte heller vill skaffa det kan e-postadress och lösenord vara det bättre alternativet för dig.

Tips! Det är mycket enkelt att skaffa BankID. Du kan ladda ner appen via Appstore eller Google Play och installera den på telefonen eller surfplattan. Du kan dessutom använda den till många fler saker än på Miljonlotteriet.

Om du stöter på problem

Att registrera sig och logga in hos Miljonlotteriet är enkelt och går snabbt. Om det trots det uppstår något problem är du välkommen att kontakta deras kundtjänst, så hjälper de dig att lösa problemet.

Du kan välja mellan att kontakta dem på telefon (031-361 85 84), via kontaktformuläret på hemsidan eller skicka ett mejl till kundcenter@miljonlotteriet.se. Du kan också chatta med dem på Miljonlotteriet om så önskas.

Avsluta ditt konto

Det kan finnas flera anledningar till att du inte längre vill spela på Miljonlotteriet. Du kanske känner att det tar upp för mycket av din tid eller att du spenderar mer pengar än vad du vill?

Du kan när som helst spärra ditt konto hos dem. Det gör du under ”Mina sidor” hos Miljonlotteriet och du väljer själv om du vill att det ska gälla i en vecka, månad eller tills vidare, vilket är minst ett år.

Spelstopp

Om du inte vill spärra ditt spelkonto kan du istället sätta gränser för ditt spelande hos på Miljonlotteriet. Även det gör du på ”Mina sidor”.

Nej, det är helt och håller gratis att skapa ett konto hos dem. Du betalar bara när du ska spela.
Ja, det går bra att logga in med BankID hos dem. Du väljer bara det alternativet i samband med att du klickar på fliken för inloggning.
Det gör inget. Miljonlotteriet erbjuder även möjligheten att registrera och logga in med hjälp av e-postadress och lösenord.
Om du inte längre vill spela på Miljonlotteriet kan du spärra ditt konto. Det gör du på ”Min sida”.

Senaste

24
jan
Alexander Isaksson
19
jan
Alexander Isaksson
13
jan
Alexander Isaksson
5
jan
Alexander Isaksson
31
dec
Alexander Isaksson
20
dec
Alexander Isaksson
17
dec
Alexander Isaksson
14
dec
Alexander Isaksson
7
dec
Alexander Isaksson
20
nov
Alexander Isaksson
11
nov
Alexander Isaksson
4
nov
Alexander Isaksson

Alexander Isaksson

Betygsätt

35 Röster