Vinst i TV med turstrumporna på

Utifrån sin låda med Trisslotter han samlat på sig, började 27-årige Philip Nord att skrapa dem efter ett nattpass på jobbet. Lite tröttsamt började han skrapa sig igenom högen för att slutligen hitta en vinst bland lotterna. Den tredje lotten gav tre stycken TV-rutor vilket lovade en plats på sändningen på TV och en chans till att kunna vinna mycket pengar. Med sambon Johanna som stöd och med turstrumporna på, var Philip redo att skrapa sin lott i direktsänt TV. Efter lite snack med programledaren var det dags att skrapa. Lotten han valt gav honom en vinst på hela 100 000 kronor.

Vinst blir middag och resor

Paret lämnar nöjt studion. Philip själv säger att pengarna kommer att användas till att läggas på bostadssparande. Men för att fira händelsen tar han med sig sin sambo på en lyxig middag. Planer om en bilresa runtom Italien bildas snabbt innan de hunnit gå. Natalie Wallin som är Svenska Spels Vinnarkommunikatör säger att det är väldigt roligt att ha Trisskrapare med i studion som är under trettio. Det hör inte till vanligheterna att de yngre väljer att spela på Triss i samma utsträckning som de äldre. Men det är roligt med blandade människor. Hon önskar dem all lycka med Italien och en riktigt trevlig middag.

Många sorters spänning

Philip Nord har tidigare känt spänning och är inte ovan till lite nervositet. Han har nämligen en äventyrlig sida som har lett honom till många äventyr. Bland annat har han tidigare bott bland björnar i en by i Kanadas högsta berg. Han har vandrat på en vulkan i Nya Zealand och har även studerat i Sydney i Australien. Trots att han har flyttat in med sin sambo är de inte några som tackar nej till nästa äventyr. Och trots sin stora erfarenhet med spänningen säger Philip att det var en ny sorts spänning att komma till TV och skrapa lotten. En spänning han inte kommer att glömma.

Alexander Isaksson

Betygsätt

Röster