Miljonär på spel två gånger om

Att bli miljonär på spel verkar många gånger omöjligt, men om du frågar den 45-åriga Södermalmsbo som blev miljonär på Lotto den 14 december kanske han ger ett annat svar. Det var nämligen andra gången han vann en miljonvinst inom loppet av enbart två år. Första gången vann han på sportspelet Måltipset. Nu stod han istället som ensam vinnare på Lotto 1 vilket resulterade i en vinst på över tre miljoner kronor, på raden han lämnat in online tidigare samma dag.

Overklig känsla för vinnaren

När Svenska Spels vinstkommunikatör nådde vinnaren samma dag förstod han att det var goda nyheter när han hörde vem som ringde. Men förvånad blev han ändå när han fick höra vad han vunnit, samt förvirrad och full av overklighetskänslor. Att vinna miljonvinst två gånger brukar inte hända under en livstid, än mindre under enbart två års tid. Det var en glad 45-åring som fick vinsten och det firade han planerade var att sitta med ett leende på läpparna resten av dagen.

Tar en resa till solen

Vinsten ska användas som en trygghet för framtiden genom att sparas. Dock planerar vinnaren en härlig resa till solen nästa år. En miljonvinst gör självklart gott för framtiden och planerna, men vinnaren planerar inte att pensionera sig som 45-åring. Istället blir det en resa med sol och bad, men vart det bär av har han inte bestämt sig för än. Då året är på väg mot sitt slut står det i alla fall klart att resan planeras för nästa år.

Ovanlig tur

Vinstkommunikatören Martin Ridderstolpe på Svenska Spel var fascinerad över den otroliga tur som mannen haft. Det är inte många som vinner en så stor vinst under hela sina livstid så att vinna två gånger under två år måste vara rekord tror han. Det är en otroligt tursam 45-åring från Södermalm som blivit miljonär två gånger och båda gångerna av just Svenska Spel. Raden han vann på var blandade tursiffror som han spelat under en tid.

Alexander Isaksson

Betygsätt

Röster