Spela Tillsammans - dela vinsten

Spela Tillsammans är en spelform från Svenska Spel där du spelar tillsammans med andra, exempelvis vänner, familj eller kollegor. Ni lägger en gemensam insats och delar lika på pengarna om det skulle bli en vinst. Utöver att dela på pengarna delar ni även den spänning och glädje som det innebär att spela. Om du tycker att Spela Tillsammans låter väldigt likt bolagsspel är det för att det är samma sak, men med ett nytt namn.

Spela flera olika spel tillsammans

När du väljer att spela tillsammans med någon finns det ett antal olika spel att välja bland; Lotto med joker, Vikinglotto, Keno och Eurojackpot. När ni har valt vilket spel ni vill spela kommer ni själv överens om hur ni vill sköta spelet. Ni kan exempelvis bestämma era nummer tillsammans eller låta en av er välja alla nummer och sedan turas om. Om du vill spela på Lördagsgodis och Rubbet kan du såklart göra det men inte i formen Spela Tillsammans.

Varför spela tillsammans?

Utöver att dela på glädjen och pengarna vid en eventuell vinst finns det fler fördelar med att spela tillsammans. I och med att ni är flera personer som lägger pengar på ett och samma spel är chansen stor att insatsen blir betydligt högre än vad den hade varit om du hade spelat själv. Det gör att ni har råd att spela på fler rader och använda större system, vilket i sig gör att vinstchanserna ökar.

Skapa ett lag för att spela tillsammans

Om du känner att du vill spela tillsammans med andra kan du enkelt skapa ett lag. Du väljer vilka du vill ha med i laget genom att skicka en inbjudan via mejl. Inbjudan behöver inte skickas till en mejladress som är kopplad till ett spelkonto, men för att vara med och spela behöver alla se till att skapa ett sådant innan spelandet påbörjas. När de inbjudna sedan har tackat ja är det möjligt att föra över pengar för spel och börja spela.

Alexander Isaksson

Betygsätt

Röster