Ännu en miljonvinst på Lotto!

Två bröder och deras pappa har spelat på Lotto tillsammans i fem år och i augusti kammade de hem 1 miljon att dela på. Familjen från Västerås hade alla rätt på Lotto och hade själv svårt att tro sina ögon när de rättade lotten. De två bröderna satt tillsammans på onsdagskvällen och kom på att de måste rätta sina lottorader. På Lotto 1 var det bara två nummer som stämde, men när de kollade in Lotto 2 var nummer efter nummer rätt. Dock vågade de inte tro att de vunnit förrän de hade loggat in på nätet och kontrollerat att det verkligen stämde.

Pappan trodde inte dem

När de båda bröderna såg att de vunnit 333 333 kronor var blev de alldeles stumma, och även pappan hade svårt att tro det när hans söner ringde för att berätta nyheten. Han befann sig på utlandssemester och trodde inte på sönerna förrän de tagit en skärmdump på vinsten och skickat till honom. Vilken fantastisk semester det måste ha blivit för den pensionerade pappan som kommer hem 333 333 kronor rikare. Bröderna ska lägga handpenningen till varsin lägenhet för sin del av pengarna, någonting de velat göra länge och nu har chansen till. Lotto har helt klart gjort deras liv mycket enklare på bara en sekund.

Slutar inte spela Lotto för att de vunnit

Bröderna och pappan kommer inte sluta spela Lotto bara för att de vunnit utan de kommer fortsätta att förlänga sitt spel tio veckor åt gången. Svenska Spels Magnus Fridell säger att detta är första gången år 2019 som ett bolagsspel får in alla rätt på Lotto och de tycker att det är roligt när flera får dela på en storvinst. Delad glädje är dubbel glädje sägs det och att få dela på en miljon inom sin nära familj slår det mesta. Det är inte det lättaste att pricka in sju rätt på Lotto, men du kan aldrig veta när det är din tur att vinna!

Alexander Isaksson

Betygsätt

Röster